Nye boller på suppen i 250 året forBayes død

Hej alle!
Kristian og jeg afholdt et møde på Fibigerstræde-Filosofi, hvor temaet var en reorganisering af “En sang for Bayes”. Mødet var en 9 retters menu og Kristian og jeg var ikke i tvivl et øjeblik. Selvom det er dyrt at etablere dette arrangement og publikum er meget lille, så mener vi at budskabet er vigtigt og der i det kommende halvår er mulighed for viral marketing der er rigtigt interessant. For alle interesserede partner: Vox North, Bayes net samfundet, Kristian og mig sagde grisen. Hvilket betyder at Aalborg kan blive sat på verdens kortet med noget af det, som vi er gode til: netværksamarbejde. Organisationen er inakt.

Ny dato for arrangementet

  • Uge 43 eller uge 44. Jim bestemmer.

Vi reorganiserede ansøgningsarbejdet

  1. Vi stifter en almen nyttig forening, som modtager de penge vi ansøger. Effekt: ingen skatteproblemer og vi kan søge bingohaller om tilskud.
  2. Der indkaldes til generalforsamling i foreningen “Foreningen til udbredelse af kendskabet til Bayes matematik” snarest.
  3. Deadline for ansøgningsarbejdet: 15. maj.
  4. Morten afsøger nogle nye kilder.

Start af kompositionsarbejdet

Når(!) pengene den 15. maj er på plads begynder vi kompositionsarbejdet.

Sideløbende sker der noget spændende
Morten er med i en ny forskningsgruppe, “Humansensing”, som anvende sensorer til at måle musikoplevelse med. VBN beskrivelsen er her. Bayes net virker som et meget relevant matematisk værktøj at modellere dataene i og instituttet har bevilget en 5 bruger licens af HUGIN. Sideløbende har en mæcen doneret(med et lille for

Musikterapi monitoreret med sensorer modelleret i et bayes net med markovegenskaber Det er en "Input-Output-model". Klienten udsættes for musik - det påvirker arousal og arousal påvirker HRV og GSS.

behold) 50.000 kr, som muliggør indkøb af 3 sæt sensorer, som giver mulighed for at lave praktiske eksperimenter i foråret. Sensorer, som er meget lig dem, som Vox North kunne bruge, såfremt musik-performance skulle måles. Morten har lavet den første

generiske model af måling af arousal.

Alt i alt ser det altså meget lovende ud.

venlig hilsen

🙂
Morten

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Om musikken. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s