Projektstatus-oktober

Halløj for en spændende drejning, vores projekt har taget. Det er lykkedes os at få en aftale i stand med Vox11, som er en rytmisk vokalgruppe med base i Århus og Aalborg.

Jeg havde en halv øveaften med koret i Århus, hvor noget af musikken for første gang blev prøvet af. Det var både spændende og lærerigt.

Næste led i processen er, at jeg så småt går i gang med at komponere; når vi kommer hen i begyndelsen af det nye år, går koret i gang med at indstudere, så der skal ligge en hel del brugbart materiale allerede der.

Hvad koret så får ud af det, jeg laver, bliver meget interessant. De har sagt, at de gerne vil Vox11-ificere min musik. Og Morten vil også rigtig gerne have indflydelse på produktet. Jeg tror, vi skal lave et Bayesiansk net til at styre, hvordan de forskellige aktører kan indvirke på musikken.

I slutningen af februar skal koncerten finde sted, og vi vil forsøge at få den til at foregå i Nordkraft pga. det flotte, rå look, som vil gøre sig godt, når koncerten skal optages til DR2. Forhåbentlig kan vi få naglet den pæl, der hedder koncertsted, i jorden snarest.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Om processen. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s