Og hvad vil vi så med En sang for Bayes?

Nogen gange gør man bare noget, fordi det kunne være sjovt. Men der er faktisk flere perspektiver ved En sang for Bayes, der rækker ud over selve koncerten:

1. Musikalske perspektiver: Bayesianske net giver nogle nye muligheder for interaktion mellem sangere, publikum og komponist. Inddragelsen af publikum er ikke ny, men måden, det sker på, er.

2. Perspektiver for bayes-miljøet: Det handler mest om at udbrede kendskabet til bayesianske net. Det fine program HUGIN er et generisk program til at håndtere bayesianske net. Det kan bruges til at understøtte beslutningsdannelse i mange forskellige sammenhænge, og det fortjener større udbredelse.

3. Kommercielle perspektiver. I fremtiden vil man sætte sensorer på sig, når man spiller et computerspil eller ser en film. Det vil være oplagt at lade sensordata påvirke, hvordan musikken til spillet eller filmen, bliver afspillet, så man får en oplevelse, der er skræddersyet til ens personlige sindstilstand. En sang for Bayes afsøger nogle af de måder, dette kunne finde sted på.

Hvis du har en interesse i et af disse tre felter, så kom til vores koncert 27. februar.

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Om musikken. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s